Sleutelen aan technische analyse

Sleutelen aan technische analyse

Sleutelen aan technische analyse

Het blijft sleutelen aan de technische analyse. Zo was de verkoop afgelopen vrijdag te vroeg. De koers ging verder omhoog en ik had meer winst kunnen halen. Dat is jammer. De verkoopdag was dan wel weer juist. Vrijdag was de hoogste dag in de AEX en de koers is langzaam weer omlaag aan het gaan.

Bron: google

Zo was de verkoop afgelopen vrijdag te vroeg.

Op dit moment krijg ik een koop of verkoop advies om 10 uur, 13 uur en 20 uur. De analyse is origineel alleen voor 20 uur ontworpen. Dus na sluiting van de beurs. Echter, uit ervaring zie ik vaak mooie pieken rond het middag uur, of net na opening van de beurs.

Aanpassen heeft dus een effect. Maar ik besluit om dit toch te doen. Ik breng de rapportage-momenten terug naar twee.

Het einde van de dag (20 uur). Om 20 uur weet ik zeker dat de sluitingskoers binnen is. Het laat ook ontwikkelingen zien op olie of goud in Amerika. Eigenlijk zou ik dus de sluitingskoers van Amerika moeten afwachten. Maar dan kom je ook bij de Aziatische koers en voordat je het weet is het de volgende dag 😉

Om 14 uur. Dat is voordat de Amerikaanse beurs open gaat. Dat heeft namelijk altijd invloed. Ik heb dus een uur om een order te plaatsen. Nu afwachten of dit een beter resultaat geeft.

Verder heb ik de DAX toegevoegd. Het duurt een tijdje voordat ik alle informatie heb, maar het is een mooie beurs om te volgen.

Heb je trouwens het nieuwe logo gezien ? Ontworpen door mijn lieftallige vrouw. De accentkleuren zijn aangepast en ik geen nu ook de laatste drie transacties weer in de rechterkolom.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.