Beurs rapport next level

Beurs rapport next level

Beurs rapport next level

Vandaag brengen we het beurs rapport naar het volgende niveau. Wat heb is er veranderd?

Ten eerste zijn er wat visuele wijzigingen. We gaan de rapporten bewaren (maximaal een week), en je kunt de rapporten altijd terug zien. Als een nieuw rapport beschikbaar is dan versturen we ook automatisch een tweet. Volg ons twitter account dan ook om op de hoogte te blijven. De informatie is gegroepeerd op een nieuwe pagina: https://www.beleggingblog.nl/beurs-informatie/

Een andere grote uitbreiding is de detailweergave van de individuele aandelen. Dit rapport is gebaseerd op het systeem wat ik zelf gebruik en heb gebouwd. Alle aandelen zijn nu klikbaar en gaan direct naar het rapport.

De meeste informatie krijg ik uit een Amerikaanse bron. Deze informatie is dus in het Engels. Echter zijn er een hoop vertalingen beschikbaar.

Prijs informatie is beschikbaar met de laatste prijs, de swing , trend en natuurlijk een grafiek met de historie. Ook dividend informatie en een aantal technische parameters (zoals PE, PEG en Beta) worden weergegeven.

Aanvullende informatie zoals de sector, kapitalisatie en nog veel meer is beschikbaar.

Ik hoop dat dit rapport jullie als lezer net zo helpt als het mij helpt. Voorlopig laat ik enkel informatie zien van bedrijven in het rapport. Mocht je een veelgebruikt bedrijf missen, stuur een berichtje. Alle feedback is welkom.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.