Zilver en 183% winst

Zilver en 183% winst

Zilver en 183% winst

Afgelopen week schreef ik over GameStop. Vandaag is zilver aan de beurt en dat geeft mij een onverwachte winst.

Want vandaag schoot de zilverprijs omhoog. En daarmee een reeks zilvermijnen. Ik zit nogsteeds in vier zilvermijnen vanuit beursman. Deze wil ik dit jaar afbouwen. Vandaag werd ik positief verrast door een gemiddelde klim in koers van 20%.

Het zijn dit soort leuke meevallers waar je het soms van moet hebben.

Ik heb geen idee of de stijging doorzet. De signalen zijn gemixed. Ik neem het zekere voor het onzekere en verkocht een van de vier aandelen. Hiermee verzilver ik een stuk van de winst. Het aandeel stond al behoorlijk in de plus maar dankzij de winst van vandaag kon ik met een whopping +183% verkopen.

Dat is mijn grootste winst ooit dus ik zal mij ook niet schamen als dit aandeel nog verder doorstijgt. De winst is mooi voor nu. Het brengt mijn jaarwinst ook op een mooi percentage, zo rond de eerste dag van Februari.

Ik heb dus nog drie zilvermijn aandelen in de race + een zilver ETF. Hier wacht ik mooi mee af. Zakt de winst ? Geen probleem, het zijn solide aandelen. Stijgt hij verder, dan verkoop ik er wellicht nog een of twee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.