Aankoop groep Geel: GB00B03MLX29

Aankoop groep Geel: GB00B03MLX29

Aankoop groep Geel: GB00B03MLX29

Vandaag kocht ik een half blok Shell. Dit om mijn bestaande aandeel uit te breiden.

Aankoop
Shell

ISIN: GB00B03MLX29
Categorie: Geel
Datum: 03-02-2021
Koers: 14,878

Ik kocht mijn eerste aandeel Shell net voor de Corona crisis. Een investering voor de lange termijn (zoals zoveel beleggers). Het aandeel is sindsdien goed onderuit gegaan. Dit komt voornamelijk door de lage olie prijs.

Hierop heeft Shell snel gereageerd door dividend te verminderen. Dit is niet populair bij beleggers, maar voor het bedrijf juist wel een gezonde keuze. Je ziet dat Shell ook goed in zijn kosten heeft gesneden. Allemaal goede tekenen voor de lange termijn.

Ik breid mijn positie vandaag uit wat mijn gemiddelde aankoop wat verder omlaag brengt en mijn aandeel vergroot. Dit is mooi voor dividend wat per aandeel wordt berekend. Ik houd dit aandeel aan voor strategie 3 of 4. Lange tot zeer lange termijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.