Aankoop groep Groen: NL0000009827

Aankoop groep Groen: NL0000009827

Aankoop groep Groen: NL0000009827

Na lange tijd weer een aankoop. Maar wel een veilige.

Aankoop
DSM
ISIN: NL0000009827
Categorie: Groen
Datum: 27-06-2020
Koers: 121,90

De koersen zijn in mijn ogen nog steeds onvoorspelbaar. Ik zoek dus naar aankopen die op e korte en lange termijn goed uitpakken. DSM is er zo een.

DSM heeft goede vooruitzichten. Ook door de betrokkenheid bij het maken van teststaafjes in Nederland is het aardig corona proof. Op de korte termijn verwacht ik een kleine winst die ik dan ook zal pakken. Mocht dat niet lukken door dalende beurzen dan ga ik voor de lange termijn.

Ik heb gisteren en vandaag ook wat wijzigingen aangebracht in mijn goudmijnen portefeuille. Zoals eerder gemeld heb ik een abonnement bij beursman. Gisteren heb ik deze verlengd. Hij heeft behoorlijk wat wijzigingen aangebracht die ik nu volg. Indien hij afscheid heeft genomen van een aandeel en deze staat op winst, dan verkoop ik. Met de winst koop ik weer in. Door twee zulke verkopen sta ik voor dit jaar weer in de plus. Dus dat is wel lekker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.