Aankoop groep Blauw: US88034P1093

Aankoop groep Blauw: US88034P1093

Aankoop groep Blauw: US88034P1093

Aankoop in groep Blauw. Een Chinees bedrijf.

Aankoop
TENCENT MUSIC ENTERTAINMENT

ISIN: US88034P1093
Categorie: Blauw
Datum: 30-06-2020
Koers: 11,962

Dit is een leuke aankoop. Tencent is een media bedrijf wat focussed op streaming. Een beetje als spotify. Maar dan voor de Chinese markt. Ze zijn daar vrij groot en willen zich buiten China uitbreiden.

Dat maakt het een interessante belegging. Ik gok weer op de korte en lange termijn.

Het afbouwen van goudmijnen en het opbouwen van nieuwe aankopen gaat op dit moment goed. Dat betekent dat ik ook wat meer cash heb en dus wat meer aankopen kan doen. Ik kan helaas niet uitweiden over deze transacties. In ieder geval, pak ik door de verkoop van de in 2019 aangekochte mijnen meteen winst. Dat laat mijn jaar winst stijgen.

De beurzen zijn nog steeds moeilijk te voorspellen. Neem nu Wirecard. Het bedrijf maakte een winst van 147% gisteren en vandaag verdubbelde het weer. Het heeft echter maandag faillissement aangevraagd. Niet een aandeel waarvan je een stijging verwacht en een erg risicovolle belegging.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.