Verkoop groep Bruin: JE00B1VS3333

Verkoop groep Bruin: JE00B1VS3333

Verkoop groep Bruin: JE00B1VS3333

Een verkoop van een half blok zilver.

Verkoop
WT PHYSICAL SILVER
ISIN: JE00B1VS3333
Categorie: Bruin
Datum: 20-05-2020
Koers:  15.010
Gerealiseerde winst: 7.106 %

Het half blok had ik tijdens de bodem van de crisis aangekocht. Zilver en goud pieken op dit moment weer. Om die reden laat ik wat kleine blokken gaan. Ook bij goud en zilver mijnen die ik via beursman heb (rapporteer ik hier niet).

Op die manier heb ik wat cash. Ik verwacht namelijk een correctie. Met wat cash achter de hand kan ik dan weer lager instappen.

Ik houd overigens een volledig blok zilver. Mocht de koers toch nog verder omhoog gaan profiteer ik daar aan mee.

Aankoop groep Cyaan

Misschien zie je dit in mijn overzicht. Dit is de Curetis aankoop van een maand geleden. Curetis is overgenomen. Dit geeft wat administratieve aanpassingen, omdat de aankoop met aandelen is gedaan. We gaan waarschijnlijk nog wat extra aan of verkopen zien. Ik rapporteer deze niet omdat het een doorzetting is van een bestaande positie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.