Verkoop groep Bruin: CA9628791027

Verkoop groep Bruin: CA9628791027

Verkoop groep Bruin: CA9628791027

Goed nieuws op de beurs over een handelsdeal dus een verkoop van mij in goud en zilver.

Verkoop
WHEATON PREC. METALS
ISIN: CA9628791027
Categorie: Bruin
Datum: 06-12-2019
Koers:  25.08
Gerealiseerde winst: 16.34 %

De winst is overigens inclusief de dividend op dit aandeel.

Dus eerst, het goede nieuws. China geeft aan op bepaalde producten geen importheffingen in te voeren. Dat wordt erg enthusiast ontvangen terwijl het natuurlijk niet veel zegt. Het niet uitvoeren van een heffing die nog niet is ingevoerd maakt de kans op een handels deal echt niet zo veel groter. Maar de beurs reageert. Aandelen omhoog en zoals verwacht grondstoffen omlaag.

Een mooi moment om wat winst te pakken op een aandeel wat ik sinds Juni heb. Omdat het finds in europa zit ben ik de reactie van de Amerikaanse beurs ook voor. Ik verwacht dat de goud en zilver prijzen vandaag verder omlaag gaan. Dat is op zich geen probleem. Bij de volgende Tweet van Trump gaan ze weer omhoog en stap ik weer in.

De winst van 16.34% op dit aandeel is erg mooi zo voor de kerst. Het brengt mijn totale jaarwinst naar 16.7%. Mijn target was 10% dus ik mag niet klagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.