Aankoop groep Rood: IE0008471009

Aankoop groep Rood: IE0008471009

Aankoop groep Rood: IE0008471009

Een aankoop in groep Blauw voor strategie I. Trump strikes again en ik ik wil hier graag gebruik van maken.

Aankoop
ISHARES EURO STX50
ISIN: IE0008471009
Categorie: Rood
Datum: 04-12-2019
Koers: 36.65

Zo, Trump heeft weer een uitspraak gedaan over de handelsdeal. En alle beurzen storten weer in. Dit is een terugkerend patroon waar ik het zo over ga hebben. Maar met die daling kwam een aankoop advies van mijn technische analyse. En daarom deze aankoop.

Dit is een terugkerend patroon waar ik het zo over ga hebben.

Zoals gezegd dit is een terugkerend patroon. Trump doet een uitspraak dat de deal met China er bijna is. De beurzen schieten omhoog en grondstoffen omlaag. Wordt een piek bereikt dan doet Trump een negatieve uitspraak over de deal en de beurzen schieten omlaag en grondstoffen omhoog.

Hier kunnen we natuurlijk op inspelen. De dag na d uitspraak komt vaak de piek van de stijging of daling. Dat is een mooi moment om te kopen ofwel te verkopen. Dat doe ik dus hier met dit aandeel.

Overigens is deze reactie op de beurs in mijn ogen zinloos. Want wat er ook wordt gezegd, de situatie blijft hetzelfde. Er wordt onderhandeld over een deal en het is niet duidelijk wanneer die komt. Hierop speculeren heeft weinig zin. Tenminste voor de middellange termijn. Voor de korte termijn kun je meebewegen. Voor de lange termijn kun je er vanuit gaan dat uiteindelijk er wel een deal komt en proberen laag in te kopen.

Dat er een deal komt is wel zeker. Maar of dit dit jaar volgend jaar of in 5 jaar gebeurd ? Dat is volledig onduidelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.