Verkoop groep Bruin: [verborgen]

Verkoop groep Bruin: [verborgen]

Verkoop groep Bruin: [verborgen]

Een grote verkoop vandaag van een fonds wat ik niet kan vrijgeven. Normaal deel ik deze niet, maar deze keer wel. Aangezien ik het over de strategie wil hebben.

Fondsen die ik van derden betrek deel ik niet. Deze derden verdienen namelijk geld met de verkoop van deze informatie. Ik heb een aantal fondsen zo gekocht voor de lange termijn. De verwachting is dat deze over enkele jaren veel meer waard zijn.

Echter het viel mij op dat de koers van deze fondsen hard fluctueert. Dus naast een lange termijn plan kan ik deze ook volgen volgens strategie 1. Snelle koers winsten pakken en weer bijkopen op een lager niveau.

Het fonds waar ik dit mee probeerde stond gemiddeld rond de 4 euro. Ik heb twee aankopen geopend. Een op 3.90 en een op 3.60. Beide aankopen zijn vorige week verwerkt. Vandaag schiet de prijs omhoog naar 4.40. Dus heb ik verkocht. Het verschil: ongeveer 17%.

Dus ik heb de aankopen weer opengezet. Het is nu de tweede keer dat ik dit trucje kan uithalen. En hiermee maak ik een mooie winst. De lange termijn- investering blijft bovendien gewoon open en onaangeraakt. Dus ik kom niet aan die verwachte winst.

De laatste verkoop duwde mijn gerealiseerde rendement over het rendement van 2018. Een mooi resultaat voor de eerste vier maanden van het jaar !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.