Aankoop groep Geel: JE00B1VS3333

Aankoop groep Geel: JE00B1VS3333

Aankoop groep Geel: JE00B1VS3333

Ja ja, ik had net verkocht. En nu koop ik weer in. Hoe dat zo ?

Aankoop
ETFS PHYSIC SILVER
ISIN: JE00B1VS3333
Categorie: Geel
Datum: 04-03-2019
Koers: 12.632

De laatste transactie in zilver was op 20 Februari. Toen verkocht ik met een mooie 5% winst. Sindsdien is de koers were behoorlijk gedaald. Hij staat nu onder mijn aankoop gemiddelde van het resterende blok wat ik had aangehouden.

Dat is een mooi aankoop moment omdat het de gemiddelde investering in het hele fonds verlaagd (en er dus meer winst in zit).

Het fonds geel wordt inmiddels wel wat top zwaar. Dus ik verwacht nog niet snel nieuwe aankopen. Ik houdt mijn budget dus nog even vast voor voordelige aankopen in groep rood en blauw. Deze zouden in mijn verwachting deze week kunnen plaatsvinden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.