Verkoop groep Geel: JE00B1VS3333

Verkoop groep Geel: JE00B1VS3333

Verkoop groep Geel: JE00B1VS3333

Stug wachten heeft soms zin. Na vandaag de verkoopkoers diverse keren net te hebben gemist komt de verkoop toch door.

Verkoop
ETFS PHYSIC SILVER
Categorie: Geel
Datum: 20-02-2019
Koers: 13.382  
Gerealiseerde winst: 5,00%

En zoals je ziet heb ik de koers wel aangepast. Verhoogd ipv verlaagd. Ik zag dat er een afrondingsfout in de verkoopprijs zat. 13.382 staat nog als de hoogste koers vandaag terwijl de koers zelf weer een beetje is teruggedrongen. Dat is geen probleem.

…maar ik heb toch nu al 20 keer zoveel verdiend dan als ik mijn geld op een spaarrekening had gezet.

Spaarrente ING

Ik verwacht dat de koers verder gaat stijgen. Ik houd dus ook een blog aandelen aan. Die zit in categorie 3 en zal ik verkopen als de koers een stuk hoger staat. Eventueel kan ik ook weer inkopen mocht de koers weer verder wegzakken.

Mijn jaar rendement staat nu op 1.044 %. Dus de eerste procent is binnen. De rente bij ING staat nu op 0,05% (mits je spaargeld niet aan het einde van het jaar lager is en nog wat voorwaarden). Ik loop met die 1% nog steeds achter op mijn doel, maar ik heb toch nu al 20 keer zoveel verdiend dan als ik mijn geld op een spaarrekening had gezet. Mijn besteedbare marge voor aankopen is ook lekker groot. Dus in het algemeen ben ik heel tevreden.

1 reactie tot nu toe

Aankoop groep Geel: JE00B1VS3333 | Belegging Blog Geplaatst op10:14 am - mrt 4, 2019

[…] ja, ik had net verkocht. En nu koop ik weer in. Hoe dat zo […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.