Aankoop groep Paars: FR0010361683

Aankoop groep Paars: FR0010361683

Aankoop groep Paars: FR0010361683

Een aankoop gisteren aan het einde van de dag om mijn portefeuille wat verder te spreiden. Een ETF uit het exotische subcontinent India.

Aankoop
LYXOR ETF INDIA
ISIN: FR0010361683
Categorie: Paars
Datum: 06-03-2019
Koers: 16.34

De ETF in India is er een waar ik in het verleden goede resultaten mee heb gehaald. Nu verwacht ik ook weer een mooie winst. De vooruitzichten in India zijn goed. Er is een dipje geweest door de spanning met Pakistan en wat acties van Trump dus dat geeft een mooi aankoop moment.

India is gevoelig voor een handelsoorlog. De laatste stap van Trump (intrekken van bevoordeelde handelspartner) heeft echter geen hele grote invloed op de economie. Ook hoop ik dat het hier bij blijft. Trump lijkt wat snelle punten te willen scoren en niet uit te zijn op een verdere handelsoorlog met India. Voorlopig niet in ieder geval.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.