Ongerealiseerd rendement in het groen

Ongerealiseerd rendement in het groen

Ongerealiseerd rendement in het groen

Vandaag is het dan zo ver, om vijf uur en na 9 maanden. Mijn ongerealiseerd rendement staat nu in de plus. Geeft toch wat rust.

Geeft toch wat rust.

Mijn gerealiseerd rendement is bepaald op wat ik verkoop. Dat is logisch. Ongerealiseerd rendement heb je immers niet. Als je je huis duurder kan verkopen dan je hypotheek kost, maar je blijft er in wonen, heb je geen extra geld te besteden. Dat is ongerealiseerd rendement. Toch is het wel erg prettig dat mijn ongerealiseerd rendement nu ook in de plus staat.

Ik had het niet zo snel verwacht. In december zag het er nog erg slecht uit. De afgelopen maand hebben mijn aandelen echter een sprint gemaakt. Vooral goud doet het erg goed.

Nu zien of we dit gaan volhouden.

Morgen ontwikkelingen in de Brexit. Dat wordt spannend…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.