Nieuwe categorieën

Nieuwe categorieën

Nieuwe categorieën

Bam! Ben ik lekker bezig met mijn blog, krijg ik een mail van een bekende website in Nederland. Mijn website lijkt te veel op die van hem. Auch! Dat is niet mijn bedoeling.

Mijn vrouw heeft meteen een mooie tip voor mij. Geef ze een kleurtje

Gelukkig hebben wij dit samen goed kunnen oplossen. Dat betekend wel dat ik wat wijzigingen aan mijn website uitvoer. En nog zal uitvoeren.

Een van de wijzigingen is de categorieën . Het indelen van aandelen en ETF’s in categorieën is zinvol aangezien het een mooi overzicht geeft of mijn portefeuille in balans is. Met andere woorden, dat ik niet teveel van hetzelfde koop. Een nieuw systeem is nodig, en snel.

Mijn vrouw heeft meteen een mooie tip voor mij. Geef ze een kleurtje. Dan kun je straks mooi visueel rode aandelen en blauwe aandelen weergeven. Dat is een fantastisch idee en een begin is gemaakt. Ik zal ze nog wat moeten uitbreiden en aanpassen de komende tijd maar voor nu staat het er mooi bij.

Dat betekend wel dat ik een heel stel artikelen en wordpress categorieën heb aangepast. Fouten zijn voorbehouden.

Transacties die ik doe naar aanleiding van advies derden plaats en deel ik niet.

Tevens wil ik vermelden dat mijn transacties die ik weergeef op deze pagina, mijn eigen transacties zijn. Ik heb hier zelf het initiatief voor genomen, en ik zit er met mijn eigen geld in. Transacties die ik doe naar aanleiding van advies derden plaats en deel ik niet.

Ik ben in ieder geval blij dat alles naar tevredenheid is opgelost. Nu kan ik weer legger bloggen. En aan de positieve kant, ik heb blijkbaar lezers op mijn blog 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.