Aankoop groep Geel: GB00B0CTWC01

Aankoop groep Geel: GB00B0CTWC01

Aankoop groep Geel: GB00B0CTWC01

Vandaag heb ik een aankoop gedaan in groep Geel. Namelijk olie. Dit is een fonds wat ik al een tijdje heb maar onder water staat.

Aankoop
ETFS BRENT OIL SEC
ISIN: GB00B0CTWC01
Categorie: Geel
Datum: 29-01-2019
Koers: 23.15

Ik ben zoals jullie weten al even op zoek naar een aankoop fonds. Echter stonden deze nog niet laag genoeg. Na goed nadenken heb ik besloten om een aankoop te doen in olie. Ik heb hier een aantal redenen voor.

Gisteren ging de koers plotseling omlaag wat mij een mooi aankoopmoment geeft.

Ten eerste heb ik al een aantal aankopen in olie. Deze staan er niet goed voor. Een nieuwe aankoop op een lager moment brengt de gemiddelde aankoopprijs omlaag. De koers moet nu dus minder stijgen om winstgevend te worden.

Verder is de olieprijs in mijn ogen bezig met bodemvorming. Hij is al een aantal weken rond dezelfde koers aan het bewegen. Gisteren ging hij plotseling omlaag wat mij een mooi aankoopmoment geeft.

Ik verwacht dat een oplossing in het handelsconflict, een nieuwe crisis met een olieland of een ingreep van Saudi Arabië de koers omhoog gaat brengen. Daar tegenover staat een verslechterde economische situatie die de koers omlaag kan brengen. In mijn ogen is er meer kans op een stijging dan een daling. Mocht de economic toch verslechteren dan ben ik gedekt door mijn goud en zilver aandelen die tegenwicht geven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.