Verkoop groep Bruin: IE00B579F325

Verkoop groep Bruin: IE00B579F325

Verkoop groep Bruin: IE00B579F325

Zoals eerder vandaag gemeld gaat het goed met de goudprijs. Daarom vandaag een verkoop in groep Bruin. Kier zit nog wel een verhaal aan vast, zo later meer.

Verkoop
SOURCE GOLD ETC

ISIN: IE00B579F325
Categorie: Bruin
Datum: 27-12-2018
Koers: 109,01
Gerealiseerde winst: 2,998%

Oeps !! Blijkbaar was er een verkoop gepland met een verkeerd percentage

Ja, een 3% winst verkoop. Dat had dus 5% moeten zijn. Oeps !! Blijkbaar was er een verkoop gepland met een verkeerd percentage. Nu heb ik dit blok op 29 Juni 2018 gekocht. Dat is 181 dagen geleden. Het is volgens mij een van mijn eerste aankopen bij de giro. Het blok is ook geen volledig 500 euro blok wat ik later ben gaan doen en de schommelingen zijn miniem geweest. Omdat goud het in het begin niet zo goed deed als verwacht en dit aandeel maar hele kleine schommelingen heeft heb ik hem blijkbaar op 3% gezet. Begin december heb ik alle open orders doorgelopen maar deze dus over het hoofd gezien.

Er zijn ergere dingen dan een aandeel met winst verkopen

Geen grote ramp natuurlijk. Er zijn ergere dingen dan een aandeel met winst verkopen. En het maakt wat budget vrij. Ik wil namelijk nog een aankoop doen in groep K. Aangezien deze verkoop ook uit groep K komt houdt ik mooi een balans in mijn portefeuille.

Vandaag is overigens niet het moment van zo’n aankoop. De goudkoers is te hoog. De hoogste in een half jaar. Mochten de beurzen nog een opleving krijgen (wat vast wel gebeurd), dan zakt de goudprijs weer en kan ik mijn aankoop doen. Mijn technische analyse geeft overigens een verkoop moment voor zowel goud als zilver. Nu is er nog onvoldoende data in de analyse voor deze twee dus ik neem het met een korreltje zout. Het geeft wel aan hoe goed het gaat met deze twee metalen.

1 reactie tot nu toe

3e kerstdag – update | Belegging Blog Geplaatst op3:15 pm - dec 27, 2018

[…] Om nog even terug te komen op de goudprijs. Ik verkocht een blok vandaag in groep K met winst. […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.