Tweede aankoop volgens technische analyse

Tweede aankoop volgens technische analyse

Dus… ik heb mijn tweede aankoop gedaan volgens mijn technische analyse. En het was even zweten. Want de koers ging hard omlaag na mijn aankoop rondom 12 uur.

Koersverloop IE00B0M62Y33 op 23-11-2018. Bron: degiro.nl

Echter, de koers pakt op en staat nu op 51,42 (aankoop: 51,30). Dus alles liep goed af. Het geeft wel de vraag of ik dit goed aanpak. Mijn analyse is getest op slot koersen. Dus de koers aan het einde van de dag. Omdat aan het einde van de dag aankopen niet zo handig is (de beurs is gesloten), heb ik een advies moment om 12 uur gezet volgens de koers van dat moment.

Omdat aan het einde van de dag aankopen niet zo handig is (de beurs is gesloten),…

Echter klopt mijn voorspelling zo wel. Oke, vrijdag liep goed af. EN als het advies er was geweest om 17:00 was de aankoopprijs hoger geweest. Echter het advies is ook ingetrokken. Betekend dat nu dat het moment voorbij is (en een advies om het middaguur dus goed is), of was het een “vals” advies. We gaan het zien de komende tijd. Ik denk dat ik wel ga proberen het advies te verschuiven naar 14 of 15 uur. Om 15:30 gaat namelijk de Amerikaanse beurs open en dat geeft een heel nieuwe situatie. Dat zie je in de grafiek van vrijdag ook wel een beetje. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.