G20

G20

Een mooi begin van de dag op de beurs. Gisteren gaf de Fed de indruk dat de rente niet veel meer zal gaan stijgen. Dat lag wel een beetje in mijn verwachting. Niemand zal dit toegeven maar natuurlijk heeft Trump macht over de Fed en het beleid. Koersen gingen mooi op. Zowel de AEX als de grondstoffen gingen omhoog. Alle grondstoffen ? Nee een klein fonds… 🙂 Nou ja klein, olie dus.

En het onbekende maakt belegger nerveus.

Olie ging weer lekker onderuit. Dat vlakte later vandaag wel weer af. De grote stenigingen op de beurs overigens ook. Iedereen kijkt uit naar de G20. Deze begint morgen. En het onbekende maakt belegger nerveus.

Wat gaan we zien ? Moeilijk in te schatten. Er zijn een aantal thema’s die wellicht ter sprake komen. Ik vermoed het handels conflict tussen China en de VS en natuurlijk de situatie in Oekraïne. Duitsland heeft vandaag de vraag van de Oekraïne voor NAVO schepen afgewezen. Dat is goed nieuws omdat het wat spanning wegneemt in de regio. Verder kunnen we wellicht wat Trump drama verwachten. En dat zal de beurzen wel lager zetten. Met een beetje geluk gebeurd dat vrijdag na beurs en is de angel er wel uit op maandag.

Mijn hoop voor mooie stijgingen voor het einde van het jaar blijven dus nog weg. Helaas…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.