Brexit komt en Brexit gaat

Brexit komt en Brexit gaat

Zoals gisteren al aangegeven gaat het op dit moment niet lekker met de Brexit. Op moment van dit schrijven is de persconferentie over de deal van gepland, naar uitgesteld naar afgelast gegaan. De betrokken politici duikelen over elkaar heen (terwijl de inhoud nog niet eens bekend is) en lijken richting een motie van wantrouwen richting May te neigen.
Het is opmerkelijk dat politici die bang zijn dat de EU Groot Brittannië verdelen dat nu zelf een beetje doen. Geen goed nieuws voor de beurzen. En dat was te zien. Weer een behoorlijk verlies (alhoewel minder dan gisteren). Het is pijnlijk maar het komt wel weer goed. 

Het is opmerkelijk dat politici die bang zijn dat de EU Groot Brittannië verdelen dat nu zelf een beetje doen.

Het laat zien dat mijn beslissing gisteren om geen aankopen te doen, een goed was. Toch een stukje opluchting want je kunt er zomaar naast zitten. De technische analyse die wijst op een daling van de AEX houdt ook. Ik heb dus op een juist moment verkocht. 

Nu is het verder afwachten. Meer kan ik er niet van maken. Weten dat dit over een paar weken weer voorbij kan zijn. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.