Brexit deal

Brexit deal

Krijgen we na beurs zowaar de melding dat er een deal is over de Brexit. Dat is goed nieuws. En een beetje onverwacht. Verwachting is dat de beurs hier op zal stijgen. Toch ben ik voorzichtig. Dit baseer ik dan meer op mijn kennis over politiek dan de beurs.

Nu is iedereen blij en de futures staan al hoog. Dus de beurs gaat stijgen. Maar niet voor lang…

Nu is iedereen blij en de futures staan al hoog. Dus de beurs gaat stijgen. Waarschijnlijk nog veel ook. Maar ik denk dat deze euforie niet lang aanhoud. Ten eerste zijn de details van de deal nog niet bekend. Dus zo snel dit gaat uitlekken zul je zien dat mensen hier teleurgesteld over zijn. Dan krijg je de zelfde snelheid maar dan omlaag. Ook moet de deal nog door het Britse parlement. De positie van de Engelse premier is onzeker dus er zullen absoluut mensen zijn die hier een slaatje uit willen slaan. Ik verwacht een hoop politiek rumoer. Waarna waarschijnlijk na een paar dagen / weken de rust terug keert en de beurzen weer kunnen herstellen.

Ik koop nu dus niet. Ik heb overigens mijn posities toch wel. En als de deal rond is kan ik verkopen. 

Wat een verschrikkelijke dag op de beurs voor olie overigens. Pijnlijk om in te loggen bij je broker en zoveel dag verlies te zien. Ik weet inmiddels wel dat je hier niet van moet schrikken en dat het morgen gewoon weer goed kan zijn. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.