Aankoop transactie: GB00B15KY104

Aankoop transactie: GB00B15KY104

Aankoop transactie: GB00B15KY104

Vandaag kocht ik WisdomTree Natural Gas.

Aankoop
WisdomTree Natural Gas
ISIN: GB00B15KY104
Categorie: Geel
Datum: 10-10-2022 16:54
Koers:  0,03
Transactie: #1
Blokken: 1,0
Stockadmin rapport

Transacties worden automatisch verwerkt. Vervolgens wordt er transactie bericht geplaatst in mijn Blog. Op deze manier heeft u zo snel mogelijk informatie over een transactie die ik maak. Echter, ik lees het bericht niet voordat het wordt geplaatst. Het is mogelijk dat er onjuistheden in staan.

Gas is bezig met een achtbaan. Op dit moment staat de prijs eigenlijk best laag. De reden is dat de Europese voorraden vol zijn en de vraag dus afneemt. De vraag wat er gebeurd met de gasprijs is voor de korte termijn afhankelijk van de winter. Wordt het een strenge winter dan raken voorraden op en gaat de prijs omhoog. Valt de winter mee, dan zijn die voorraden overbodig.

Echter, indien dit gebeurd zijn we nog niet uit het bos, want we moeten voorraden gaan opbouwen voor de volgende winter. Dus dat zal de druk op de prijs doen toenemen. Dus in dat geval wordt het een langetermijninvestering.

stockadmin

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.