Stockadmin beta beschikbaar

Stockadmin beta beschikbaar

Stockadmin beta beschikbaar

Ik ben trots om vandaag de officiële stockadmin beta aan te kondigen.

Zoals de lezer van mijn blog wellicht weet, heb ik mijn eigen systeem waarin ik aandelen opzoek. Directe links zijn ook regelmatig geplaatst. Het is mijn grote wens om dit systeem ook voor andere alle lezers beschikbaar te maken.

En vandaag is het moment. Iedereen kan nu op stockadmin.nl registreren voor een gratis account.

Ik neem op dit moment, op eigen kosten, een api abonnement af. Door dit systeem publiek beschikbaar te maken is er de kans dat ik de limiet van deze api ga bereiken. Om deze reden limiteer ik het gebruik voor nu op 20 rapporten per dag, per gebruiker. Op deze manier kan ik voorkomen dat een persoon het hele api limiet gebruikt. Je kunt de bezochte rapporten eenvoudig zien op je startpagina. Je kunt elk moment per dag een rapport opnieuw bezoeken zonder dat dit je limiet verbruikt.

Let op, dat als je rapporten bezoekt, het even tijd kost om alle gegevens te verwerken. Je ziet dan onderstaande voortgangsbar op de pagina. Op de achtergrond wordt dan alle informatie opgehaald en indexen berekend. Terwijl alle informatie wordt verwerkt zal er meer informatie beschikbaar komen op de pagina.,

Alles is nog in Beta fase. Dat betekent dat misschien niet alles werkt zoals gepland. Ook is het mogelijk dat ik content nog ga veranderen. Ik ben dan ook benieuwd naar al jullie feedback. Dus, registreer nu een gratis account!

2 reacties

Kelvin Pouwels Geplaatst op9:42 am - jun 27, 2022

Ziet er erg netjes uit!
bedankt dat je deze tool deelt 🙂

Zou je eens een blog willen schrijven welke dividend bedrijven je op dit moment interessant vindt?

    belegging blog Geplaatst op4:48 pm - jun 27, 2022

    Dank je wel voor de feedback. Ja, een leuk onderwerp. Deze pak ik binnenkort zeker op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.