Oeps

Oeps

Foutje, bedankt. Soms moet je echt goed opletten als je een order plaatst.

Elke maand plaats ik een order voor een half blok MSCI World. Op deze manier bouw ik langzaam kapitaal op. Gisteren plaatste ik de bestelling en gaf ik per ongeluk een nul teveel in.

Ik kreeg de schrik toen ik de transactie zag die dus een factor tien hoger was dan ik had verwacht. Gelukkig steeg het aandeel vandaag en kon ik de teveel bestelde aandelen snel weer verkopen voor een iets hogere prijs.

Mijn script berekend hier de winst in verhouding tot de hele winst waarde van het aandeel. Hierdoor start ik het jaar al met 1% winst. Had ik niet gezegd dat ik een manier moest vinden om transacties van dit aandeel buiten beschouwing te laten?

Anyhow. We mikken dan maar op 21% winst dit jaar 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.