Aankoop groep Paars: BE0974264930

Aankoop groep Paars: BE0974264930

Aankoop groep Paars: BE0974264930

Vandaag een aankoop op een wederom turbulente beurs. Ik leg uit waarom.

Aankoop
ageas SA/NV

ISIN: BE0974264930
Categorie: Paars
Datum: 02-12-2021
Koers: 47.02
Rapport

Ten eerste de turbulente beurs. Deze heeft de afgelopen dagen klappen gehad. Dit ligt oa aan de Omicron versie van corona wat de beleggers bang maakt. Maar ook de inflatie speelt mee. En dan zijn er nog wat Geopolitieke ontwikkelingen die zorgen baren.

Eerder melde ik nog dat de beurs goed stand hield. Nu kunnen we wel zeggen dat de AEX zijn stijgende lijn heeft losgelaten en zich omlaag beweegt. Dat zien we eigenlijk overal op dit moment.

Een dalende beurs geeft ook kansen, en bedrijven die juist niet dalen. Mijn aankoop van vandaag is er een van. Kijk eens naar de indexen op mijn rapport.

stockadmin.nl

We zien nogsteeds een stijgende trend. En een behoorlijke sterke vergeleken met andere fondsen. Vanochtend was de trend index zelfs nog een 3. En de OTK een A. De swing van +2 laat ook zien dat het aandeel nog niet aan het einde van zijn sprint zit.

Aan de rechterkant zien we een gemiddeld financieel risico en volatiliteit. De waarde van het aandeel is een 2. Wat aangeeft dat de prijs van het aandeel relatief laag is ten opzichte van de waarde van het bedrijf.

Met de zakkende koers van vandaag is er dus een mooi aankoop moment. Dus ik koop een blok voor strategie II.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.