Aankoop groep Paars: NL0011279492

Aankoop groep Paars: NL0011279492

Aankoop groep Paars: NL0011279492

Oeh, ik was te laat met over dit aandeel schrijven. Ik had niet gezien dat de aankoop er door was. Maar beter laat dan nooit.

Aankoop
Flow Traders

ISIN: NL0011279492
Categorie: Paars
Datum: 08-11-2021
Koers: 29.800
Rapport

Ten eerste, heb je het nieuwe rapport al gezien? Met drie indexen?

Ik heb de schaal omgedraaid. Dit om consistentie te brengen in de index. Dat betekent dat de “Financiële stabiliteit” nu “Financieel risico” is, en een lager nummer dus beter is. De reden hiervoor is dat ik zeker met volatiliteit en de waarde van een aandeel ik het onjuiste vindt om een volle bar te laten zien bij een lage waarde.

In deze nieuwe opzet is een lage waarde een teken van zekerheid en stabiliteit, en een hoog cijfer van onzekerheid maar grotere kansen.

We zien dat de volatiliteit en financieel risico van Flowtraders een 3 is. Dat is gemiddeld en dus prima voor mijn strategie 2 of 3. We zien ook dat het aandeel tegen de markt in beweegt. We zien dus dat als de meeste koersen omhoog gaan dit aandeel het tegenovergestelde doet. Gaan de koersen omlaag dan gaat dit aandeel omhoog. Het geeft dus een mooie balans in mijn portefeuille. Daarom kocht ik al eerder aan.

De waarde van het aandeel is een “2”. Het aandeel is dus ondergewaardeerd en zeker koopwaardig.

De “Onder top klasse” is een “C”. Een moment voor een eerste bijkoop. Dat heb ik dus gedaan.

De komende tijd ga ik de indexen verder bijwerken, en… beschikbaar maken voor jullie, mijn lezers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.