Verkoop groep Rood: IE00B1TXK627

Verkoop groep Rood: IE00B1TXK627

Verkoop groep Rood: IE00B1TXK627

Een mooie verkoop van een ETF voor 60 euro rond.

Verkoop
ISHARES GLOBAL WATER UCITS ETF USD (DIST)

ISIN: IE00B1TXK627
Categorie: Rood
Datum: 26-10-2021
Koers:  60,00
Gerealiseerde winst: 19,321%

Deze ETF is de afgelopen weken behoorlijk gestegen. Ik verkoop nu net voor het doel van 20% winst. Op een mooi rond bedrag.

Ik geloof dat er nog wel meer groei zit in dit fonds, maar ik neem toch afscheid. Hiermee maak ik kapitaal vrij voor nieuwe aankopen.

De verkoop duwt mijn jaarwinst tegen de 15% aan. Nogsteeds onder mijn doel van 20%. Of ik dat ga halen is afhankelijk van de zilver en goudprijzen. Hier heb ik nog best wat fondsen die al lang lopen en die ik verkoop als ze mooi op winst staan.

Goud en zilver is volatiel en kan soms hard stijgen of dalen. Stijgt het hard voor het einde van het jaar, dan ga ik nog een paar mooie verkopen zien en het doel zeker halen. Zo niet, dan zie ik het donker in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.