Doel behaald!

Doel behaald!

Doel behaald!

Ja!!! Ik heb mijn jaardoel behaald !

Ik gaf al aan dat ik aan het “opruimen” was. Een aantal fondsen verkopen die nu met de stijgende koers van afgelopen week een verkoopbare prijs halen. Gisteren verkocht ik een fonds wat ik via beursman – groep A had. De winst was 8%.

Dat duwde mij over mijn doel van dit jaar. 20% winst.

Ik geloof niet dat ik nog verwachte dat ik dit doel zou halen. Met corona heb ik hele grote dalingen gezien op mijn portefeuille. En er staat nog veel in het rood.

De afgelopen dagen laat wel zien dat wachten soms het beste is. Fondsen die enorm dalen kunnen een half jaar of een jaar later weer een goede prijs hebben. Ik moet dus leren te wachten en minder op impuls te verkopen. Vertrouwen dat het goed komt.

En het komt niet altijd goed. Dus het blijft een risico.

Voor nu alleen heel blij met het behalen van mijn 20% jaarwinst !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.