Aankoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Aankoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Aankoop groep Rood: IE00B0M62Y33

En hij is weer terug 🙂 Gisteren verkocht en vandaag weer aangekocht.

Aankoop
ISHARES AEX
ISIN: IE00B0M62Y33
Categorie: Rood
Datum: 01-04-2020
Koers: 46.600

Zoals ik gisteren uitlegde maak ik met ETF’s korte sprints. Gisteren verkocht ik de AEX ETF met 20% winst. Vandaag gaat de AEX weer omlaag. Dit heeft diverse oorzaken. Vooral de daling op Wall Street gisteren.

Dit komt door de slechte vooruitzichten in de VS op het Corona Virus. Nu loopt de VS zo’n twee weken achter op ons. Wij hadden dit nieuws twee weken geleden. De verlenging van de maatregelen in Nederland waren dan ook geen verassing. In Azie is het herstel al ingezet. Dus ik denk dat we dat in de VS in 2 – 4 weken ook gaan zien.

Mijn vooruitzicht op de AEX is dan ook nog steeds positief. Dus ik grijp deze daling aan om weer in te stappen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.