Verkoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Verkoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Verkoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Een verkoop in groep rood. Sluit ik de maand toch nog een beetje goed af.

Verkoop
ISHARES AEX
ISIN: IE00B0M62Y33
Categorie: Rood
Datum: 31-03-2020
Koers:  48.130
Gerealiseerde winst: 19.993 %

Dus, eerst was ik van plan om deze nog even vast te houden. Maar ik heb besloten om mijn strategie aan te passen.

Als ik wacht gaat dit aandeel uiteindelijk veel hoger uitkomen. Echter een winst van 20% is gewoon heel erg mooi. Als ik een aantal posities korte sprints maak kan ik het totale verlies al met kleine beetjes goed maken. Het geeft mij ook budget om op andere goed lopende fondsen in te kopen en mee te liften.

Op die manier blijft mijn portefeuille in beweging in plaats dat ik wacht tot de piek. Die kan echt nog wel even wachten.

Want we zijn echt nog niet van Corona af. Dit gaat een lange nasleep hebben. Ik heb er wel vertrouwen in dat deze dip van relatief korte tijd zal zijn. Wellicht herstel aan het einde van het jaar of anders begin volgend jaar. Het is allemaal afhankelijk van hoe lang deze maatregelen aanhouden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.