Aankoop groep Geel: GB00B15KXV33

Aankoop groep Geel: GB00B15KXV33

Aankoop groep Geel: GB00B15KXV33

De olieprijs daalt vandaag weer. Dus een aankoop in olie.

Aankoop
ETFS CRUDE OIL
ISIN: GB00B15KXV33
Categorie: Geel
Datum: 23-03-2020
Koers: 3.00

Zoals eerder aangegeven koop ik bij op bepaalde brenchmarks naar beneden. Nu raken we de 3 euro en doe ik een nieuwe aankoop. De volgende is waarschijnlijk rond 2 euro.

Olie gaat in mijn optiek uiteindelijk weer stijgen, en de aankopen verlagen de gemiddelde investering. Het zal wel een lange adem kunnen worden.

Vandaag over heel de beurs verlagingingen. De AEX heeft dit gelukking mooi rond de 400 opgevangen. Mijn AEX aankopen van vorige week staan daarom nog op winst. Dit is hoopgevend. De bodem lijkt bereikt.

DE RIVM was vandaag voorzichtig hoopvol omdat de aantal besmettingen zijn gedaald. Of zoals ze het zeggen. “Te vroeg om enthousiast te zijn”.

‘Te vroeg om enthousiast te zijn. ‘Volgens een woordvoerder van het RIVM is het nog te vroeg om enthousiast te zijn. Dat zegt hij naar aanleiding van de laatste cijfers over de corona-uitbraak. De afgelopen dag zijn er 34 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat zijn er minder dan zaterdag. Toen overleden 43 mensen aan de ziekte. Het aantal vastgestelde besmettingen is ook minder snel toegenomen. Zaterdag was dat nog 21 procent, zondag 16 procent en maandag kwam er 13 procent aan positieve testen bij.

Bron: nos.nl

Daar ben ik het mee eens. Het is echt te vroeg. Ik hou de besmettingen bij sinds de uitbraak in Nederland. Sinds 14 Maart zitten we rond het gemiddelde van 20% stijgingen per dag. Dit volgt heel mooi de 6-daags gemiddelde. Nu twee dagen wat daling. Echter niet iedereen wordt getest. Dus die nummers zeggen niet veel. Het kan in mijn ogen ook goed zijn dat het limiet van testen is bereikt, of dat minder mensen naar de dokter gaan. Het aantal ziekenhuis opnames stijgen namelijk wel en dat is wellicht veelzeggender. We gaan het zien de komende dagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.