Aankoop groep Blauw: US2546871060

Aankoop groep Blauw: US2546871060

Aankoop groep Blauw: US2546871060

Voorzichtig heb ik weer wat verkopen uitgezet. Vandaag koop ik Walt Disney.

Aankoop
The Walt Disney Company

ISIN: US2546871060
Categorie: Blauw
Datum: 19-03-2020
Koers: 82,710

Is het al weer te vroeg om in te stappen ? Moeilijk om te zeggen. Ik heb voorzichtig wat aankopen uitgezet. Dit doe ik met een half blok om minder risico te lopen. Het gaat om stabiele fondsen die nu wel heel erg laag zijn.

Walt Disney is er een van. Ik hoop dat Disney profiteert van een toename van online abonnementen. Je moet immers iets doen met je kinderen thuis. Disney heeft daarnaast ook een groot aantal “feel good” films. Disney wordt geraakt door Corona door uitstel van films en sluiting van parken. Aan de andere kant hebben zij nog steeds inkomsten als de productie op slot gaat. Dat in tegenstelling tot restaurant en de maak industrie.

Het is een gok, en tijd gaat ons vertellen of het een goede gok was

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.