Vier aankopen

Vier aankopen

Vier aankopen

Een verzamelpost vandaag aangezien ik vier aankopen heb gedaan. De afgelopen weken heb ik een behoorlijke oorlogskas opgebouwd. En met de lage koersen is het een mooi moment om in te stappen.

Aankoop
ETFS LONGER DATED ALL COMM GO UCITS ETF 
ISIN: IE00B4WPHX27
Categorie: Rood
Datum: 24-02-2020
Koers: 12.416

Deze etf volgt de TRS Bloomberg Commodity Forward. Deze ETF heeft geen grote volaliteit en geeft een mooie, stabiele balans aan mijn portefeuille.

Aankoop
ISHARES E GOV1-3 
ISIN: IE00B14X4Q57
Categorie: Paars
Datum: 24-02-2020
Koers:  144,250 

Schuldpapier. De rente is historisch laag op dit moment. Het kan dus alleen maar omhoog. Met de risico’s boven de markt is dit zeker een kans. Waarschijnlijk gaan centrale banken de rente verlagen, maar landen hebben niet altijd de keus om voor lage rente te lenen. De beleggingen zijn risicovol (denk aan Italie) maar gespreid zoals een goede ETF betaamd. En dan verlaagd het gehele risico.

Aankoop
ISHARES JAPAN
ISIN: IE00B02KXH56
Categorie: Groen
Datum: 24-02-2020
Koers: 12,836 

Een ETF die belegd in Industrie in Japan. Japanse aandelen zijn laag op dit moment door het corina virus. Toch heeft Japan de situatie onder controle. En na Zuid Korea en China kan het de enige Aziatische Industriële grootmacht blijven zonder een grote impact door het virus. Dat is een gok natuurlijk. Maar zonder gok maak je nooit winst.

Aankoop
FIRST MAJESTIC SILVER
ISIN: CA32076V1031
Categorie: Bruin
Datum: 24-02-2020
Koers: 9.203

En als laatste een zilvermijn. Dit bedrijf heeft tegenvallende resultaten laten zine in Q4. Hierdoor staat het aandeel laag. Maar de kosten zijn ver terug gebracht en het lijkt erop dat de zilver prijs omhoog gaat. Een hoge zilver prijs betekend meer winst wat dit bedrijf opeens winstgevend zal maken. Bovendien kwam het gisteren met hoopgevende boor resultaten. Time will tell.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.