Moment gemist

Moment gemist

Moment gemist

7 Februari. Dat was mijn voorspelling dat we de bodem zouden raken. Ik zat er naast.

Ik schreef hierover vorige week. Het moment dat we het laagste punt zouden bereiken. Het moment waar ik kon instappen. 7 Februari. Dus afgelopen donderdag. Echter het moment kwam eerder. Namelijk 4 Februari. De koersen staan hoger dan voor de crisis. Moment gemist.

Dat is jammer, maar natuurlijk geen ramp. Afgelopen week heb ik mooie koers winsten gemaakt. Aandelen die op verlies stonden zijn weer mooi bijgetrokken.

Het aantal besmettingen loopt nogsteeds terug. De impact op de economie is nog niet geheel duidelijk. Dat is een risico.

Bedrijven gaan met tegenvallende cijfers komen. Ik vraag me wel af wat de impact is op de koersen. De oorzaak is dan namelijk al voorbij. Komt apple bijvoorbeeld met tegenvallende productie cijfers, dan weet je dat in het volgende kwartaal de cijfers weer beter zijn.

En mochten de koersen toch zakken: koopjes :).

P.S.

Zoals je ziet mijn winst percentage voor dit jaar is wat gezakt. Dit komt door de jaarlijkse kosten van de broker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.