Aankoop groep Geel: GB00B15KXV33

Aankoop groep Geel: GB00B15KXV33

Aankoop groep Geel: GB00B15KXV33

Het nieuws kwam toch wel als een verassing deze morgen. De aanval op de Iraanse generaal. Een tegenzet kan worden verwacht.

Aankoop
ETFS CRUDE OIL
ISIN: GB00B15KXV33
Categorie: Geel
Datum: 03-01-2019
Koers: 8.339

Het begon met de Amerikaanse aanval van vorige week. Dit leek een nieuwe reeks escalaties uit te lokken. Iran is al even bezig om de Amerikanen uit de tent te lokken en is daar vorige week in geslaagd. De tegenzet van Iran leek echter mild. Protesten bij de ambassade. Ik had wel iets explosievers verwacht maar dat kwam niet.

Alles leek dus weer rustig te worden. Passend in de dans die we al een jaar in het midden oosten zien. Uitlokking, reactie, en dan bloed het dood. Maar goed ook want niemand is gebaad bij een oorlog in het midden oosten.

Tot vanmorgen. De aanval op de Iraanse generaal. Dit gaat zeker een tegen reactie geven. Iran kan zo’n openlijke aanval niet laten gaan zonder zelf openlijk te reageren. Was de generaal gedood door een spion. In een “verdacht auto ongeluk”, dan was er nog een uitweg geweest. Maar de VS geeft openlijk toe de aanval te hebben gedaan.

Dus nu, “brace for impact”. Dalende aandelen koersen. Stijgende olie koersen. En hopen dat het allemaal wel meevalt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.