Verkoop groep Geel: GB00B15KXV33

Verkoop groep Geel: GB00B15KXV33

Verkoop groep Geel: GB00B15KXV33

De olieprijs tikt mijn eerste target: 5%

Verkoop
ETFS CRUDE OIL
ISIN: GB00B15KXV33
Categorie: Geel
Datum: 17-09-2019
Koers:  8.268
Gerealiseerde winst: 5.000 %

De olie-prijs blijft stijgen. Ik zie verschillende analyses die aangeven dat een daling snel gaat volgen. Dat geloof ik ook wel. Echter ik zie dit incident in een groter geheel van incident escalaties.

We zijn van het beschadigen van schepen, via het in beslag nemen van schepen, het uit de lucht schieten van een drone tot het uitschakelen van 5% van de wereld olie productie. Dit laat een escalatieladder zien. Het in beslag nemen van een olietanker door Iran gisteren komt zelfs nauwelijks meer in het nieuws.

Daar naar kijkend zal de volgende stap nog groter zijn. En de impact op de olieprijs nog hoger. Dus ik wacht even met de verkoop van mijn laatste blok.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.