Verkoop groep Bruin: JE00B1VS3333

Verkoop groep Bruin: JE00B1VS3333

Verkoop groep Bruin: JE00B1VS3333

Een grote prijsstijging in zilver de afgelopen dagen. Een positie bereikte de 5% winst en is verkocht.

Verkoop
ETFS PHYSIC SILVER
ISIN: JE00B1VS3333
Categorie: Bruin
Datum: 17-07-2019
Koers: 13.330
Gerealiseerde winst: 5.038 %

De zilverprijs staat (of stond) historisch laag. Vooral ten opzichte van de goudprijs. Veel mensen voorspelde een groei spurt. Maar die liet toch echt even op zich wachten. De laatste dagen zien we een stijging. Men spreekt zelfs van een uitbraak.

Of dit de langverwachte opwaartse koers van zilver betekend ? Ik weet het niet. Ik heb in ieder geval nog een positie open staan. Hiermee wacht ik de ontwikkelingen rustig af om op een hogere positie te kunnen verkopen.

Voor deze positie heb ik even winst gepakt. En hiermee heb ik mijn doel voor dit jaar van 10% bereikt !!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.