Aankoop groep Cyaan: BE0003818359

Aankoop groep Cyaan: BE0003818359

Aankoop groep Cyaan: BE0003818359

Dit is niet altijd een goed idee, daarom een halve positie.

Aankoop
GALAPAGOS 
ISIN: GALAPAGOS 
Categorie: Cyaan
Datum: 15-07-2019
Koers: 145

Een aantal dagen geleden verkocht ik Galpagos. Ik verwacte nog wel een stijging maar ik wilde het risico van tafel nemen.

Vanmorgen werd ik wakker met dit nieuws. Ik besloot de gok te wagen en een halve positie uit te zetten volgens “Market Order”. De aankoop door het Amerikaanse bedrijf is gedaan voor ongeveer 140 euro. Dus ik verwacht hier ergens de ondergrens te hebben voor de komende tijd.

De aankoop is rond 9 uur doorgevoerd en staat op het einde van de dag op 18% winst. Niet slecht voor een dag.

Natuurlijk is het erg balen dat in de vier dagen dat ik het aandeel verkocht had het ruimt 20 euro is gestegen. Een weekje wachten met verkoop was dus een beter idee geweest. Maar dit soort tegenvallers is onderdeel van de deal. Ik kan er nu maar beter het beste van maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.