Aankoop groep Groen: NL0000334118

Aankoop groep Groen: NL0000334118

Aankoop groep Groen: NL0000334118

Het gaat weer goed met de aandelen. En een mooi moment om in te stappen. Ik besloot mijn aandeel in ASMI uit te breiden.

Aankoop
ASM INTERNATIONAL
ISIN: NL0000334118
Categorie: Groen
Datum: 03-04-2019
Koers: 51.200

Er zijn een aantal redenen waarom ik positief ben.

Ten eerste, de Brexit lijkt voor het eerst hoopgevende signalen te geven. De samenwerking die May zoekt met Labour lijkt de koers in te zetten naar een zachtere Brexit. En dat is natuurlijk goed voor de Europeesche markt.

Ten tweede, de onderhandelingen tussen China en de VS zitten blijkbaar in de laatste fase. Een einde van deze handelsoorlog is goed voor de economie. En voornamelijk voor bedrijven zoals ASMI (en ASML).

Ten derde we lijken stimulaties te gaan krijgen van de centrale banken. Dit is altijd goed voor aandelen.

Nu de koers van ASMI in een stijgende lijn zit, maar nog niet mijn aankoopprijs heeft behaald besloot ik uit te breiden. Dit verlaagd mijn gemiddelde investering. Bovendien keert ASMI royaal dividend uit. Dus dat is een mooie meevaller in Augustus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.