Storm is coming…

Storm is coming…

Storm is coming…

Ik gaf het al even aan, we zaten in het oog van de storm. Deze week hebben de koersen hun weg naar beneden ingezet. Bijna alle fondsen staan in de min.

De reden is voor mij onduidelijk. Er is immers meer goed nieuws deze week. Goede zetten gemaakt op het handelsoorlog vlak, Brexit lijkt niet meer op een harde Brexit uit te lopen en de bedrijven doen het niet echt anders dan vorige week.

Het is verleidelijk om nagelbijtend naar de koers dalingen te kijken.

Het gaat hier volgens mij dan ook om de natuurlijke beweging van de beurzen. Als de koers te hard stijgt moet hij weer naar beneden. Het is nu kijken wat de koersen verder gaan doen. Worden ze opgevangen en gaan ze weer omhoog, of gaan we eerst wat verder naar beneden.

Het is verleidelijk om nagelbijtend naar de koers dalingen te kijken, maar het geeft ook mogelijkheden. Goedkope aankoop prijzen. En door de verkopen van de afgelopen weken heb ik een mooi budget.

Ik verwacht dan ook een signaal van mijn technische analyse om te kopen, ergens volgende week. Ik heb al een aankoop voor zilver uitgezet. De koers zit nu namelijk onder mijn gemiddelde aankoop. Dus weer even bijkopen.

2 reacties

Verkoop groep Blauw: IE0008471009 | Belegging Blog Geplaatst op10:08 am - mrt 4, 2019

[…] Storm is coming… schreef ik dit weekend. En daarom wil ik mijzelf een beetje voorbereiden. Dit fonds stond origineel op de agenda als een strategie IV. Doel is de dividend. Ik besloot anders. […]

Storm | Belegging Blog Geplaatst op9:58 am - mrt 11, 2019

[…] een echte storm dit weekend is de verwachte storm op de beurs ook los gegaan. De stijgende lijn van de AEX lijkt […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.