Geen duidelijke richting

Geen duidelijke richting

Geen duidelijke richting

De beurs, of in ieder geval mijn aankopen kiezen nog geen duidelijke richting. Ik zoek een van twee momenten. De koers is hoog, zodat ik kan verkopen, of de koers is zo laag dat ik kan kopen. Beide gebeurd niet.

Maar voordat de koers laag genoeg is gaat ie weer omhoog. Gek wordt ik ervan.

Neem nu goud. Deze zit mooi in de lift. Maar kom ik bij het verkoopmoment, dan gaat de koers omlaag. Mooi denk ik, goedkoop goud inkopen is een goed idee. Maar voordat de koers laag genoeg is gaat ie weer omhoog. Gek wordt ik ervan.

En ik mag niet klagen hoor, mijn portefeuille zit in totaal in de lift. Elke dag kleine of grote winsten. Van 30 cent tot 130 euro gisteren. Niet slecht. Maar het is voornamelijk het inlopen van verliezen van de afgelopen maand.

De komende week geeft wellicht wat meer richting. Dan krijgen we de stemming over de Brexit. Dat voorspeld vuurwerk. Als het slecht afloopt (en die kans is er best), dan neem ik misschien een aankoop in de UK. Even afwachten nog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.