Aankoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Aankoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Aankoop groep Rood: IE00B0M62Y33

Dramatische nummers op de beurs deze ochtend, dus een aankoop 🙂

Aankoop
ISHARES AEX

ISIN: IE00B0M62Y33
Categorie: Rood
Datum: 20-12-2018
Koers: 48,60

Mijn technische analyse geeft een koop advies voor de AEX. Dat is niet zo vreemd aangezien de koers vandaag keldert. Dat kwam door de FED die gisteren het advies gaf wat gisteren door iedereen werd verwacht, of juist niet. Bent u in de war ? Ik wel. Het advies is namelijk in lijn met wat ik gisteren las als het meest gunstig voor de beurs. Blijkbaar hadden de meeste beleggers toch op meer gerekend. RTLZ gaf vanmorgen twee tegenstrijdige redenen aan waarom de koersen onderuit gingen, en de beursman gaf vannacht ook zijn eigen draai

Ik weet het dus niet meer, behalve dat al mijn fondsen in het rood staan. Maar dat zijn wel koop momenten, dus ik heb het advies van mijn analyse opgevolgd. Hiermee verlaag ik mijn gemiddelde investering en kan ik bij het aantrekken van de beurs mooi meer winst maken, of juist voor een lagere prijs verkopen. 

1 reactie tot nu toe

Had mijn analyse het fout? | Belegging Blog Geplaatst op11:05 am - jan 9, 2019

[…] AEX heeft weer de weg naar boven gevonden. Mijn laatste aankoop was 20 december 2018. Het lijkt erop dat mijn analyse het laagste punt heeft […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.