Verkoop groep Rood: LU0292106241

Verkoop groep Rood: LU0292106241

Verkoop groep Rood: LU0292106241

Vandaag heb ik een verkoop gedaan in groep Rood.

Verkoop
X-TRACKERS SHORTDAX DAILY UCITS ETF

ISIN: LU0292106241
Datum: 09-10-2018
Koers: 21,80
Gerealiseerde winst: 3,35%

Elke nadeel heeft een voordeel. De dalende beurs laten het toe om een mooie winst te pakken op een short aandeel. De afgelopen weken heeft de beurs niet echt richting gekozen. Dus zowel mijn short als long aandeel of de Dax bereikte niet hun target. Vandaag ging de beurs weer goed onderuit. Aangezien er wellicht oplossing aan zitten te komen voor oa de Brexit, het Italiaanse begroting probleem en de handels oorlog weet ik niet hoeveel dit nog verder gaat doorzetten. Daarom mijn verkoop onder de target van 5%. Toch een mooie winst en weer wat geld in het budget voor latere aankopen.

Want elk nadeel heeft een voordeel. Een lage beurs geeft mooie koop mogelijkheden. En hiervoor is budget nodig. Wellicht dat ik later deze week nog wat andere slecht presenterende aankopen ga verzilveren.

Of juist wat aankopen ga doen om mee te liften met een herstel van de beurzen. Wie weet. Ik zal de transactie in ieder geval op dit blog plaatsen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.