Verkoop transactie : GB00BP6MXD84

Verkoop transactie : GB00BP6MXD84

Verkoop transactie : GB00BP6MXD84

Vandaag verkocht ik ROYAL DUTCH SHELLA.

Verkoop
ROYAL DUTCH SHELLA
ISIN: GB00BP6MXD84
Categorie: Geel
Datum: 23-08-2022 17:20
Koers:  27,52
Gerealiseerde winst: 36,910%
Transactie: #1
Blokken: 1
Stockadmin rapport

Transacties worden automatisch verwerkt. Vervolgens wordt er transactie bericht geplaatst in mijn Blog. Op deze manier heeft u zo snel mogelijk informatie over een transactie die ik maak. Echter, ik lees het bericht niet voordat het wordt geplaatst. Het is mogelijk dat er onjuistheden in staan.

Update 28-08

Ik kocht Shell in 2019 en kocht goed bij in maart 2020 toen de waarde van het aandeel heel laag was. Tot nu toe bezat ik nog 2 blokken. De olieprijs is erg hoog en inmiddels is er weer een mooi dividend uitbetaald. Een mooi moment om de winst te verzilveren. Ik verkocht 1 blok en houdt 1 blok aan voor strategie IV (dividend).

De winst van Shell kan goed nog verder stijgen. Ik vermoed echter dat we bij de piek zitten. De winter moet nog komen, maar de verwachting zit nu wel behoorlijk in de koers.

stockadmin

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.