Aankopen in groep Oranje

Aankopen in groep Oranje

Aankopen in groep Oranje

Twee aankopen in groep oranje vandaag. ASMI en ASML.

Aankoop
ASML HOLDING
ISIN: NL0010273215
Categorie: Oranje
Datum: 30-08-2021
Koers: 709,30

Aankoop
ASM INTERNATIONAL
ISIN: NL0000334118
Categorie: Oranje
Datum: 30-08-2021
Koers: 332,40

Rapporten: ASMI en ASML

Beide zijn oude bekenden. En ik koop ze ook voor een hogere prijs dan dat ik ze verkocht. Dat is niet erg, want de winst van de verkopen heb ik weer kunnen gebruiken voor de aankoop van andere aandelen, en daar winst gemaakt.

Ik neem nu een aandeel voor Strategie III. Ik verwacht dat deze aandelen nog wel even gaan stijgen. Er is een schaarste aan chips en dit zijn sowieso stijgende aandelen.

Zoals je ziet doe ik op dit moment een reeks aankopen. September komt eraan, en traditioneel gaan we dan meer beweging in de beurs zien. Vaak tot ongeveer december. Eventueel kan ik deze aandelen dus in december verkopen als ze op een mooie winst sta.

Mochten ze dalen, dan koop ik zeker bij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.