Verkoop groep Rood: IE00B3XXRP09

Verkoop groep Rood: IE00B3XXRP09

Verkoop groep Rood: IE00B3XXRP09

Een andere winstpakker, maar nu in groep Rood.

Verkoop
VANGUARD S&P500
ISIN: IE00B3XXRP09
Categorie: Rood
Datum: 12-07-2021
Koers:  69,792
Gerealiseerde winst: 6,553%

S&P500 heeft een mooie stijging gemaakt. Ik kocht deze ETF in Mei dit jaar. Het doel van 5% is het inmiddels ruimschoots voorbij gestreefd.

Ik bleef er nog even in omdat de beurs maar bleef stijgen. Nu zie ik wel steeds meer beren op de weg. Corona is toch nog niet helemaal weg, en bedrijven hebben moeite om personeel te vinden. Dat zal allemaal vertragingen (en teleurstellingen) geven. Ik stap daarom nu uit, nu de koers al boven mijn target staat.

Een mooie winst voor een anders rustige maand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.