Aankoop groep Oranje: NL0000440584

Aankoop groep Oranje: NL0000440584

Aankoop groep Oranje: NL0000440584

Aankoop in groep Oranje. Ordina. Deze is aangekocht op basis van mijn technische analyse en Adviezen.

Aankoop
Ordina

ISIN: NL0000440584
Categorie: Oranje
Datum: 08-03-2021
Koers: 3.275 en 3.280

Ten eerste maar beginnen met de twee prijzen. Dit is een enkele aankoop met een limiet. Het systeem zoekt vervolgens aanbiedingen die aan het limiet voldoen. In dit geval werd eerst een batch gevonden volgens de prijs van 3.280. Die is aangekocht waarna de prijs net iets daalde en de resterende aankoop werd gedaan. Er is eenmaal kosten gerekend.

Ordina heeft een aankoop advies. Verder gaf ook mijn technische analyse een aankoop signaal. Ik stap in voor strategie II of III. Ik ben tevreden met een 5% winst. Echter Ordina wordt ook getipt als overname kandidaat. En dat is altijd interessant om af te wachten.

De beurs is volatiel op dit moment. Ik laat het maar even zijn gang gaan. Ik koop en verkoop voor mooie prijzen en maak mij niet druk op soms hard dalende of stijgende aandelen. Het is verleidelijk om de stress te raken als je aandeel opeens 10% zakt, om deze vervolgens de volgende dag weer 10% te zien stijgen. Alles komt goed 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.