Aankoop groep Oranje: US7475251036

Aankoop groep Oranje: US7475251036

Aankoop groep Oranje: US7475251036

Aankoop in groep Oranje van vrijdag. QUALCOMM.

Aankoop
QUALCOMM INC
ISIN: US7475251036
Categorie: Oranje
Datum: 12-02-2021
Koers: 119.580

Qaulcomm Inc. maakt oa chips voor 5G. Er was een tijd dat de beste chips uit China kwamen. Toen begon het Chinese spionage verhaal en gingen veel landen op zoek naar alternatieven. Oa van Qualcomm.

Qualcomm had vrijdag een aankoop advies van experts en van mijn eigen technische analyse. De trend is opgaand en het aandeel keert ook dividend uit. Ik kocht het aandeel bij Xetra in Duitsland. Dit om mijn aandelen ook geografisch wat te spreiden. Amerikaanse beurzen zijn vaak goedkoper. Echter Europeese beurzen zijn eerder open, dus je ziet vaak eerder reacties op een koers.

Zoals je ziet doe ik best was aankopen deze weken. De belangrijkste reden is dat ik nu weg ben bij Lynx. Het vrijgekomen kapitaal besteed ik nu opnieuw en niet altijd in dezelfde aandelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.