Aankoop groep Geel: US65339F1012

Aankoop groep Geel: US65339F1012

Aankoop groep Geel: US65339F1012

En een aankoop in groep Geel. Een Amerikaans energie bedrijf.

Aankoop
NEXTERA ENERGY
ISIN: US65339F1012
Categorie: Geel
Datum: 25-02-2021
Koers: 73.300 USD (60,023 EUR)

Dit is een aankoop op advies van mijn technische analyse. Maar ook geven analisten dit aandeel een koop advies.

Het bedrijf verkoopt energie aan Amerikaanse consumenten. Een beetjes zoals Essent. Ze hebben ook een mooi dividend, elk kwartaal. Dat is een mooi backup plan indien het aandeel omlaag gaat.

Aangezien ik nog met mijn analyse aan het experimenteren ben kies ik voor veilige aankopen. Wat ik doe is een voorselectie maken van aandelen die al een advies hebben van analisten. Of aandelen zoals deze die een mooi dividend hebben. Dividend aandelen zijn over het algemeen stabiele bedrijven. Als een bedrijf verliezen maakt is er geen ruimte voor dividend. Ik laat mijn technische analyse vervolgens het aankoop moment bepalen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.