Aankoop groep Geel: GB00B03MLX29

Aankoop groep Geel: GB00B03MLX29

Aankoop groep Geel: GB00B03MLX29

Deze stond al even op mijn lijstje. Shell.

Aankoop
ROYAL DUTCH SHELL A
ISIN: GB00B03MLX29
Categorie: Geel
Datum: 20-12-2019
Koers: 26.40

Ik heb dit aandeel graag voor de wat langere termijn. Shell laat al lang een mooie, rustige stijgende lijn zien. En ik neem dit aandeel dan ook graag op. De adviezen voor het aandeel zijn ook positief.

De PE Ratio is 11.7 wat een goed geprijsd aandeel laat zien.

Een mooie toevoeging aan mijn portefeuille.

Galapagos raakt mijn stop loss vandaag. Volledig pakket is nu verkocht. Ik stap echter wel weer in met een blok met een net iets lagere prijs. Ik vermoed namelijk dat de dip van tijdelijke aard is. De adviezen bewegen nu richting hold omdat veel mensen de piek in het aandeel verwachten. veel mensen pakken daarom winst. Echter ik zie nog steeds een mooi doel voor Galapagos. Ik houdt daarom een kleiner blok aan voor strategie III.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.